Eekboerstraat 37, 7575 AV Oldenzaal
0541-512739
Website update: 19 maart 2024

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Een woning bouwen is een droom voor veel mensen.

Een goed resultaat begint met een degelijke voorbereiding, onze specialisten kunnen met hun ervaring het gehele bouwproces van voorbereiding tot oplevering regelen.

Bouwbedrijf Poorthuis vertaalt uw woonwensen naar het gewenste eindresultaat door van te voren alle zaken op een rij te zetten. Onze medewerkers zijn vakmensen die elkaars werkwijze kennen; daardoor zijn wij goed op elkaar ingespeeld, communiceren wij snel en leveren deskundig werk. Poorthuis werkt samen met een vaste groep geselecteerde onderaannemers.

Omdat wij het overleg met de architect en andere betrokkenen coördineren en voorbereiden, kunnen wij de eindverantwoordelijkheid voor het project op ons nemen. Poorthuis werkt betrouwbaar en neemt uw zorgen over.

Afspraken over de kosten

Voordat Poorthuis aan een opdracht begint, nemen wij onze werkwijze met bijbehorende kosten met u en met alle andere betrokken partijen door. Hierdoor krijgt u een helder en reëel overzicht van de geraamde en eventuele meerkosten. Wanneer er sprake is van extra werk bespreken wij dit tijdig en blijven wij binnen het samen met u opgestelde kostenoverzicht. Het resultaat telt: daar draait het om. Ons motto is: afspraak is afspraak en wij doen wat wij zeggen.

Wilt u meer weten over het te laten bouwen van een eigen woning, neem dan nu contact met ons op.