Eekboerstraat 37, 7575 AV Oldenzaal
0541-512739
Website update: 19 maart 2024

Over Ons

Bouwbedrijf Poorthuis

Bouwbedrijf J.H. Poorthuis en Zoon B.V. is in 1923 begonnen met een timmerwerkplaats in de Oldenzaalse binnenstad en is uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf: vakmanschap, kwaliteit en dienstverlening vormen de kern van het moderne bedrijf. Klanten kiezen voor Poorthuis omdat wij goed werk leveren: wij doen wat wij zeggen, wij zijn een betrouwbaar en erkend bouwbedrijf.

Bouwen met Poorthuis

Onze medewerkers zijn vakmensen met kennis en ervaring waardoor zij goed met elkaar communiceren en flexibel kunnen inspelen op problemen die opgelost moeten worden. Wanneer meerdere partijen bij de bouw betrokken zijn, heeft Poorthuis meestal de coördinerende en aansturende rol als hoofdaannemer. Wij beginnen met een goede voorbereiding, dat vormt de basis voor het maken van werkafspraken met de klant, onderaannemers en andere betrokkenen. Wij komen onze afspraken na en leveren onze klant het gewenste resultaat.

Nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud

In 1995 is een bedrijfscomplex in gebruik genomen waarbij alle afdelingen van Poorthuis op één locatie zijn ondergebracht. Voor uw opdracht is één persoon het aanspreekpunt en door onze korte communicatielijnen kunnen wij doelgericht inspelen op uw bouwwensen. Poorthuis is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk zowel bij kleine als grote opdrachten.

Bouw certificaten en expertise

Wij onderhouden onze expertise door regelmatig bij te scholen en de bijbehorende certificeringen te behalen. Poorthuis Bouw heeft de volgende certificaten: VCA, Bouwgarant, maatwerk advies energiebepaling (EPA) en ervaring met en kennis over bouwkundige brandscheidingen. Onze deskundigheid en ervaring betekenen dat wij aan deze punten extra aandacht besteden en de voorbereiding en ervaring in huis hebben. Op onze website vindt u verschillende voorbeelden van projecten. Wilt u een vraag stellen over nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, utiliteitsbouw of wilt u meer informatie over onze expertise, neem dan gerust contact op.